ΑΡΧΙΚΗ       ΕΤΑΙΡΙΑ       ΠΡΟΪΟΝΤΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ       ΝΕΑ       ΚΑΡΙΕΡΑ       ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Διαπολιτισμική Επικοινωνία
  • Εκμάθηση Ξένων Γλωσσών
  • Διαφήμιση & Engineering/IT
  • Ακτινολογία & Ακτινοθεραπεία
  • Ιατρική Τεχνογνωσία & Ειδικά Συστήματα
  • Επιστημονική Μετεκπαίδευση
  • Διαδικτυακή Ταξιδιωτική Τεχνολογία

Σύνοψη περιεχομένουΕμπορικό σήμα και/ή επιχείρηση


Διασφάλιση ποιότητας


Δικαιόχρηση


Ιστοχώρος
Τα εμπορικά σήματά μας

TRANSLATIONS-INTERPRETINGS.COM TRANSDIALECT.COM SMARTGRAPH STUDIOS TZIMAS.COM MEDIRAY TZIMAS.COM MEXXWARE TZIMAS.COM SCINEX.ACADEMY TRAVICUBE TRANSLATIONS-INTERPRETINGS.COM TRANSDIALECT.COM SMARTGRAPH STUDIOS TZIMAS.COM MEDIRAY TZIMAS.COM MEXXWARE TZIMAS.COM SCINEX.ACADEMY TRAVICUBE

Οι συνεργάτες μας

TZIMANOTION.COM TZIMANOTION.COM

TRANSLATIONS-INTERPRETINGS.COM


Εμπορικό σήμα και/ή επιχείρηση

Η TZIMAS.com GROUP και/ή το επιχειρηματικό πεδίο "Διαπολιτισμική Επικοινωνία" είναι ένας διακεκριμένος, πιστοποιημένος, πολυεθνικός παροχέας λύσεων πολύγλωσσης επικοινωνίας.

Η επιχείρηση με έδρα το Χάγκεν στη Ρηνανία-Βεστφαλία της Γερμανίας, η οποία εξειδικεύεται στην τεχνική, ιατροτεχνική και φαρμακευτική μετάφραση, ιδρύθηκε από επαγγελματίες του χώρου της μετάφρασης, της διερμηνείας, της τεχνολογίας και της επιστήμης με σκοπό να παρέχει μια ποικιλία από πολύγλωσσες, ποιοτικές και οικονομικές λύσεις επικοινωνίας υπό την εμπορική σήμανση TRANSLATIONS-INTERPRETINGS.COM σε μεγάλες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις από όλους τους κλάδους, κρατικούς φορείς, οργανισμούς καθώς και διαφημιστικά πρακτορεία, δικηγόρους και ιδιώτες.

Από το ξεκίνημα της μέχρι σήμερα το επιχειρηματικό πεδίο έχει διαγράψει μία σταθερή ανοδική πορεία. Αυτήν τη δυναμική ανάπτυξη την επιτυγχάνει με μια σοφή επιχειρηματική πολιτική και πολιτική προσωπικού, μια ισορροπημένη υψηλή ποιότητα των TRANSLATIONS-INTERPRETINGS.COM υπηρεσιών και μια σταθερή θέση στην αγορά. Eξαιρετικά αποτελέσματα τουεπιτρέπουν να επεκταθεί και σε άλλες χώρες.

Μετά τα εγκαίνια των πρώτων ιδιόκτητων γραφείων και την επιτυχή εισαγωγή του franchise concept, η επιχείρηση συνεχίζει την επέκταση με τη μέθοδο του franchising, κατακτώντας και άλλες σημαντικές πόλεις - και εκτός Γερμανίας.

Διασφάλιση ποιότητας

Φυσικά οι διαδικασίες και τα εργαλεία είναι σημαντικά, αλλά όχι αποκλειστικά. Η TRANSLATIONS-INTERPRETINGS.COM MSOC GROUP είναι πεπεισμένη πως εάν τα γραφεία δε διευθύνονται από μεταφραστές και/ή διερμηνείς, οι οποίοι είναι ενθουσιασμένοι από τη γλώσσα και τις λεπτομέρειές της, σίγουρα δεν μπορεί να αναμένεται υψηλή ποιότητα. Οι ικανοί μεταφραστές και διερμηνείς εξακολουθούν να είναι το σημαντικότερο τμήμα για την εξασφάλιση ποιοτικών και οικονομικών μεταφράσεων.

Επιπλέον, οι μεταφραστές και διερμηνείς είναι το μοναδικό τμήμα, το οποίο διαμεσολαβεί και γεφυρώνει συγχρόνως εκτός από γλώσσες και πολιτισμούς εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή επικοινωνία μεταξύ ανθρώπων και/ή κρατών. Δεν αποκαλούνται χωρίς λόγο διαπολιτισμικοί επικοινωνιολόγοι.

Δικαιόχρηση

To TRANSLATIONS-INTERPRETINGS.COM σύστημα δικαιόχρησης (franchise) είναι το μοναδικό από μεταφραστές και διερμηνείς αναπτυσσόμενο και σε μεταφραστές και διερμηνείς βασιζόμενο σύστημα franchise του κλάδου της μετάφρασης (αυτό αφορά μόνο τα γραφεία, όχι τα σημεία υποστήριξης).

Η TZIMAS.com GROUP είναι σε θέση να προσφέρει μία μοναδική ευκαιρία για επιχειρηματική δραστηριοποίηση στη διαρκώς αναπτυσσόμενη αγορά των υπηρεσιών πολύγλωσσης επικοινωνίας μέσα στο πλαίσιο ενός καθιερωμένου συστήματος. Ενδιαφέρεστε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, όμως την ίδια στιγμή θα θέλατε να έχετε την απαραίτητη γνώση από την αρχή, καθώς και τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε μία καθιερωμένη εμπορική σήμανση; Η TZIMAS.com GROUP μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε το ιδανικό αυτό πραγματικότητα μέσα στo πλαίσιo του TRANSLATIONS-INTERPRETINGS.COM συστήματος franchise.

Στους TRANSLATIONS-INTERPRETINGS.COM συνεργάτες franchise παρέχεται παράλληλα με το σήμα, την επωνυμία και το σλόγκαν, την επιτυχή στρατηγική μάρκετινγκ και το ενιαίο corporate design και ένα εκτενές πρόγραμμα εκπαίδευσης και επιμόρφωσης, το οποίο διευκολύνει την είσοδο στην αυτοαπασχόληση.

Συνεπής στη στρατηγική της για επέκταση πέρα από τα όρια της γερμανικής αγοράς, η TZIMAS.com GROUP πρόσφατα προχώρησε σε πολύ σημαντικές συμφωνίες τα τελευταία έτη. Το Σεπτέμβριο υπεγράφη σύμβαση δικαιόχρησης με την Consulting & Translation, αλβανική επιχείρηση με έδρα το Ελμπασάν.

Επιπλέον, η TZIMAS.com GROUP κατέγραψε αύξηση κατά περισσότερο από 40 τοις εκατό στο ενδιαφέρον για το σύστημα franchise, με αποτέλεσμα το TRANSLATIONS-INTERPRETINGS.COM σύστημα franchise να εξελίσσεται σε πρωτοπόρο σύστημα του κλάδου της μετάφρασης στην Ευρώπη καθώς και εκτός αυτών των συνόρων, συνεχίζοντας τις διαπραγματεύσεις και κατ' επέκταση την περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου franchise.

Ιστοχώρος

Μάθετε περαιτέρω λεπτομέρειες για την TRANSLATIONS-INTERPRETINGS.COM MSOC GROUP κάνοντας κλικ εδώ.