ΑΡΧΙΚΗ       ΕΤΑΙΡΙΑ       ΠΡΟΪΟΝΤΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ       ΝΕΑ       ΚΑΡΙΕΡΑ       ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Διαπολιτισμική Επικοινωνία
  • Εκμάθηση Ξένων Γλωσσών
  • Διαφήμιση & Engineering/IT
  • Ακτινολογία & Ακτινοθεραπεία
  • Ιατρική Τεχνογνωσία & Ειδικά Συστήματα
  • Επιστημονική Μετεκπαίδευση
  • Διαδικτυακή Ταξιδιωτική Τεχνολογία

Σύνοψη περιεχομένουΕμπορικό σήμα και/ή επιχείρηση


Σχέδιο ποιότητας


Ιστοχώρος
Τα εμπορικά σήματά μας

TRANSLATIONS-INTERPRETINGS.COM TRANSDIALECT.COM SMARTGRAPH STUDIOS TZIMAS.COM MEDIRAY TZIMAS.COM MEXXWARE TZIMAS.COM SCINEX.ACADEMY TRAVICUBE TRANSLATIONS-INTERPRETINGS.COM TRANSDIALECT.COM SMARTGRAPH STUDIOS TZIMAS.COM MEDIRAY TZIMAS.COM MEXXWARE TZIMAS.COM SCINEX.ACADEMY TRAVICUBE

Οι συνεργάτες μας

TZIMANOTION.COM TZIMANOTION.COM

SMARTGRAPH.STUDIOS


Εμπορικό σήμα και/ή επιχείρηση

Η TZIMAS.com GROUP και/ή το επιχειρηματικό πεδίο "Διαφήμιση & Engineering/IT" δραστηριοποιείται υπό την εμπορική σήμανση SMARTGRAPH.STUDIOS ως ένας παροχέας υπηρεσιών στον τομέα διαφήμιση καθώς και engineering & IT και παρέχει ειδικά διαμορφωμένες, ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών, προηγμένες λύσεις διαφήμισης καθώς και engineering & IT σε οργανισμούς όλων των κλάδων, δηλαδή βοηθούμε τους οργανισμούς να ανταγωνίζονται πιο αποτελεσματικά, να εντοπίσουν νέες ευκαιρίες στην αγορά, να χτίσουν επικερδείς σχέσεις με τους πελάτες τους, να κάνουν την επιχείρηση τους αναγνωρίσιμη και να αυξήσουν την απόδοσή της. Ανεξάρτητα από το εάν προσδιορίζουμε για σας νέες δυνατότητες, σας βοηθούμε να ξεχωρίσετε από τη μάζα, να αυξήσετε την διαδικτυακή σας παρουσία ή να βελτιώσετε τις αναποτελεσματικές επιχειρησιακές σας διαδικασίες, εμείς εστιάζουμε κυρίως στην αντιμετώπιση των επιχειρησιακών σας προκλήσεων.

Θέλουμε να είμαστε ο απόλυτος συνεργάτης στους τομείς διαφήμιση καθώς και engineering & IT, παρέχοντας όλες τις υπηρεσίες κάτω από μία στέγη. Συστρατευόμαστε με τους πελάτες μας και αφοσιωνόμαστε στην επιτυχία τους. Πιστεύουμε ότι κάθε πελάτης είναι μοναδικός και απαιτεί ειδικά διαμορφωμένες λύσεις που αναπτύσσονται ειδικά για τις ανάγκες του. Συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας για να αναπτύξουμε μακροχρόνιες σχέσεις μαθαίνοντας τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες και κατανοώντας τους στόχους τους. Ό,τι κάνουμε είναι εξατομικευμένο για κάθε πελάτη.

Σχέδιο ποιότητας

Εργαζόμαστε αποφασισμένα, στοχεύοντας απλά στην καλύτερη δυνατή ποιότητα σε ό,τι αναλαμβάνουμε. Η επίτευξη αυτού του στόχου εξαρτάται από το χαρακτήρα, τη δυνατότητα, την παραγωγικότητα και τη συνεργασία όλου του προσωπικού και συνεργατών μας. Εμμένοντας στην πολιτική μας να επενδύουμε και να φροντίζουμε το προσωπικό και τους συνεργάτες μας, διατηρούμε προσεκτικά ένα δημιουργικό περιβάλλον, το οποίο διεγείρει τον επαγγελματισμό της ομάδας μας.

Η ομάδα μας είναι το μοναδικό και μεγαλύτερο ενεργητικό μας. Η SMARTGRAPH.STUDIOS ομάδα αποτελείται από επαγγελματίες που έχουν εμπειρία στο παραδοσιακό και το διαδικτυακό μάρκετινγκ, την τεχνολογία λογισμικού και την οπτική επικοινωνία, τη διαχείριση συστημάτων, την τεχνολογία πληροφοριών, την επιχειρηματική ανάπτυξη και τα οικονομικά και ποτέ δεν ξεκινάει ένα καινούργιο έργο εάν δεν είναι σίγουρη ότι ο πελάτης λαμβάνει την καλύτερη δυνατή λύση. Η ομάδα μας προσφέρει μοναδικές ιδέες και αναπτύσσει προσαρμοσμένες λύσεις. Μοναδική στρατηγική. Μοναδικές εφαρμογές. Μοναδικές τεχνικές λύσεις. Κάθε έργο μας είναι μοναδικό, γιατί το πάθος μας θρέφει την επιθυμία μας να εξασφαλιστεί η δοκιμασμένη SMARTGRAPH.STUDIOS ποιότητα και να είμαστε εν τέλει οι καλύτεροι.

Ιστοχώρος

Μάθετε περαιτέρω λεπτομέρειες για την SMARTGRAPH.STUDIOS κάνοντας κλικ εδώ.